Elektromontažna radionica

Ova radionica prevashodno je formirana kao podrška sektoru inženjeringa. S ponosom možemo reći da smo za kratko vrijeme uspjeli da obezbijedimo stručnjake i opremu koji mogu da odgovore najsavremenijim tehnološkim zahtjevima i da se svojom elektromontažnom radionicom istaknemo na veoma zahtjevnom tržištu. Primarna djelatnost naše elektromontažne radionice je proizvodnja i isporuka sistema relejne zaštite i daljinskog upravljanja i sistema sopstvene potrošnje.

Najznačajniji proizvod iz naše radionice su sistemi relejnog upravljanja i zaštite. Početak izrade ovog sistema kreće još u projektnom birou, poslije čega projekte preuzima radionica u kojoj ugrađujemo i montiramo sisteme upravljanja i zaštite. Kada obavimo ovaj dio, slijedi konfigurisanje, parametrizacija i podešavanje zaštitno-upravljačkih uređaja.

Na kraju, fabrički testiramo i obavljamo simulaciju rasklopnih aparata u radionici, baš onako kako će ovaj sistem da funkcioniše u trafostanicama. Na ovaj način, najpribližnije prenosimo sliku stanja kakvo će biti kasnije u eksploataciji sistema.