Elnos na dnevih odprtih vrat ETF

Vijesti | April 19, 2019

Skupina Elnos Group se je tudi letos z zadovoljstvom predstavila na prireditvi Dnevi odprtih vrat na Elektrotehnični fakulteti Banja Luka.
To je bila sijajna priložnost da v pogovorih s študenti in profesorji te visokošolske ustanove predstavimo delo naše družbe, se pogovorimo o aktualnih gospodarskih trendih na področju elektroenergetike, pa tudi da ponudimo poseben program štipendiranja.
Gre za program štipendiranja, ki zajema finančno podporo pri izdelavi diplomskih del in je namenjen študentom zaključnega letnika ter absolventom smeri elektroenergetike.
Veseli smo, da so študentje pokazali veliko zanimanje za naše aktualne projekte, v okviru katerih oživljamo tehnološko zapleteno elektroenergetsko infrastrukturo v regiji in v Evropi. Študenti so z vprašanji delili svojo radovednost in nam izkazali zaupanje, ki je za nas v skupini Elnos Group ena najvažnejših vrednot.
Elektrotehniška fakulteta v Banja Luki je s svojo 57 letno tradicijo  ena najstarejših in najbolj spoštovanih visokošolskih ustanov v Republiki Srbski.
Iz ta visokošolske ustanove so izšle številne generacije inženirjev, ki so premikali in še premikajo meje stroke na naših, regionalnih in svetovnih trgih znanja in energije.
Kod družbeno odgovorno podjetje je skupina Elnos Group že pred leti gradila posebno povezavo s to visokošolsko ustanovo. Prepričani smo, da bo sodelovanje med ETF Banja Luka ter skupino Elnos Group tudi v prihodnje trdno.