Elnos BL Beograd veliki sponzor Savjetovanja o elektrodistributivnim mrežama Srbije

Vijesti | 1 Oktobra, 2014

Kompanija Elnos BL Beograd i ove godine je bila veliki sponzor Savjetovanja o elektrodistributivnim mrežama Srbije, održanog od 22. do 26. septembra u Vrnjačkoj Banji.
Ovo savjetovanje, deveto po redu, organizuje Nacionalni komitet CIRED Srbije u saradnji sa nacionalnim komitetima Crne Gore i Rumunije i drugim komitetima, stručnjacima i kompanijama iz Srbije i regiona.
Tradicionalno, predstavnici Elnosa BL Beograd predstavili su portfolio naše kompanije. Osim izložbe i učešća u redovnom programu konferencije, 24. septembra smo održali poslovnu prezentaciju na temu razvoja, rezultata i najnovijih referenci u oblasti inženjeringa.
Takođe, na ovogodišnjem savjetovanju predstavili smo modularni sistem danske kompanije CUBIC, čiji smo ovlašteni distributer za tržište Srbije.
Devetom Savjetovanju o elektrodistributivnim mrežama Srbije, prisustvovalo je preko 600 učesnika, između ostalog i predstavnici Ministarstva rudarstva i energetike Srbije, Elektroprivrede Srbije, Elektromreže Srbije, predstavnici elektroprivreda Crne Gore i Bosne i Hercegovine i predstavnici brojnih stranih i domaćih kompanija.