Elnos BL nosilac zlatnog sertifikata bonitetne izvrsnosti

Vijesti | 19 Jula, 2018

Elnos BL Banjaluka je zvanično postala nosilac jednog od najvažnijih evropskih sertifikata kojim se definišu kvalitet i stabilnost finansijskog poslovanja – zlatnog sertifikata bonitetne izvrsnosti koji dodjeljuje poznata evropska sertifikacijska kuća Bisnode.
Najvišom potvrdom bonitetne izvrsnosti kuće Bisnode, Elnos BL je uvršten među sedam odsto najboljih preduzeća u Republici Srpskoj u 2018. godini. U pitanju je sertifikat koji predstavlja natprosječnu vrijednost u poslovanju kompanije koja tri godine za redom iskazuje najvišu ocjenu ekonomskog kvaliteta i izvrsnosti.
Branko Torbica, generalni direktor Elnos BL Banjaluka je prilikom manifestacije dodjele sertifikata, koja je održana danas u Privednoj komori Republike Srpske, rekao da zlatni sertifikat bonitetne izvrsnosti za Elnos BL znači dodatnu motivaciju i podstrek za nastavak realizacije niza sjajnih poslovnih rezultata na svim tržištima.
„Ono što želimo istaći i zbog čega nam je ovo priznanje posebno značajno jeste da kao kompanija već dugi niz godina poslujemo u Švedskoj, Norveškoj i na Islandu te da će ovaj sertifikat svakako dodatno doprinijeti poziciji i ugledu Elnosa na skandinavskom tržištu“, rekao je Torbica.
Zlatni sertifikat bonitetne izvrsnosti jedan je od najvažnijih evropskih standarda kojima se definiše kvalitet poslovanja, te je međunarodno priznata oznaka poslovne izvrsnosti poslovnog subjekta. On predstavlja renomiranu potvrdu dugogodišnjeg sistemskog i kvalitetnog rada, kojim se sertifikovane kompanije svrstavaju u sam vrh domaće ekonomije, i stavlja ih u ravnopravan položaj sa kompanijama iz EU.