Elnos BL Skoplje-nova snaga za dostignuća budućnosti

Novosti | 13 Septembra, 2019

Naša članica Elnos BL Skoplje, je u godini uoči obilježavanja decenije rada realizovala značajan poslovni iskorak.
Kompanija je svoj tim obogatila radnim iskustvom i znanjem tri inženjera i 24 elektromontera čime je formiran resursni centar spreman za realizaciju novih poslovnih poduhvata.
Novi resursni centar je dodatni vjetar u leđa za snažnije tržišno pozicioniranje ne samo u Sjevernoj Makedoniji, već i na ostalim tržištima Elnos Grupe.
S ponosom možemo istaći da Elnos Grupa u ovoj zemlji danas zauzima jednu od liderskih pozicija, stečenu realizacijom projekata koji su poboljšali sigurnost i stabilnost njenog elektroenergetskog sistema.
Među vodeće kompanije na ovom tržištu su nas pozicionirali projekti poput učešća u izgradnji vjetroparka Bogdanci, prvog vjetroparka u ovoj zemlji, rekonstrukcije dalekovoda 110 kV Skoplje 1-Kumanovo 1, instalacije više od 450 kilometara OPGW-a na dalekovodima naponskog nivoa od 110 do 400 kV.
Ovo ljeto nas je opet stavilo u fokus elektroenergetskih aktuelnosti na ovom tržištu. Naše ekipe su angažovane na projektima izgradnje novog 2×110 kV DV priključka za TS Neokazi i izmještanju 400 i 110 kV dalekovoda uz dionicu autoputa Sveti Nikola-Štip-Koštani.
Do sada ostvareni rezultati su nam podstrek da i u narednom periodu nastavimo izvođenje novih projekata čiji će rezultat biti izgradnja modernijeg, efikasnijeg i sigurnijeg elektroenergetskog sistema ove zemlje.