Elnos BL učestvovao na savjetovanju CIRED 2012

Vijesti | 3 Oktobra, 2012

 

29/9/2012

Kompanija Elnos BL učestvovala je na VIII savjetovanju o elektrodistributivnim mrežama Srbije CIRED 2012, koje se održalo u Vrnjačkoj Banji u periodu od 23. do 28. 9. 2012. Na konferenciji su predstavljena najnovija dostignuća i najbolje prakse u tehnologiji i upravljanju tehničkom stranom elektrodistribucije.

Za vrijeme konferencije, naša kompanija imala je izložbeni prostor gdje su učesnici i posjetioci imali priliku da se upoznaju sa našim radom i novim proizvodom Biosco CS – prefabrikovana distributivna daljinska upravljiva transformatorska stanica. Pored toga, 26. 9. održali smo i poslovnu prezentaciju pod nazivom “Povećanje energetske efikasnosti implementacijom pametnih BIOSCO trafostanica u okviru Smart Grida”.

Nacionalni komitet CIRED Srbije je profesionalna i stručna organizacija, posvećena razmjeni znanja i iskustva u oblasti distribucije električne energije. Okuplja istaknute stručnjake iz elektrodistributivnih organizacija, elektrotehničkih fakulteta i instituta, projektnih, izvođačkih i proizvodnih organizacija sa teritorije Srbije i regiona.