Elnos Grupa ima novu Članicu

Vijesti | 22 Marta, 2017

Naše prisustvo na području Evropske unije od ove godine je značajno pojačno novom kompanijom u Sloveniji. Početkom februara, sa radom je počela kompanija Elektro novi sistemi d.o.o. u Ljubljani, koja je najveća kompanija u Elnos Grupi na području EU.

Kompanija zapošljava iskusne slovenačke stručnjake za izvođenje radova na elektroenergetskoj mreži. U ekipi su pet inženjera, četvorica vrhunskih poslovođa za izvođenje radova i 11 visoko osposobljenih montera.

Osnovna djelatnost kompanije Elektro novi sistemi d.o.o. je izgradnja elektroenergetskih i telekomunikacionih objekata. Prodajno-proizvodni program kompanije su inženjering poslovi u oblasti   nadzemnih i podzemnih vodova, transformatorskih stanica i drugih elektroenergetskih objekata naponskog nivoa od 1 do 400 kV i antenskih objekata za telekomunikacije.

Elektro novi sistemi su krajem februara uspješno izveli elektromontažne radove na projektu izgradnje industrijske 42,5 kV trafostanice u Gospiću. Početkom marta su prvi zaposleni, zajedno sa monterima iz matične kompanije Elnos Grupa, otputovali na Island, gdje je počeo rad na projektu montaže novog GIS postrojenja u trafostanici Krafla 49 na sjeveru Islanda. Saradnja kolega iz naše slovenačke kompanije na području montaže VN GIS postrojenja i 110 kV kablovskih sistema je od izuzetne važnosti, jer raspolažu bogatim iskustvom na tom području. Monteri Elektro novih sistema su se uključili u izvođenje svih radova Elnos Grupe na području Slovenije.

Elektro novi sistemi i Elnos Grupa zajedno će se predstaviti kao zlatni sponzor na 13. konferenciji CIGRE CIRED od 22. do 24. 5. u Mariboru.

http://www.cigre-cired.si/staticAdminMgr.php?action=read&menu=sponzorji_2017