Elnos Grupa sponzor fudbalskog kluba Borac

Vijesti | 23 Juna, 2017

Elnos Grupa se sa ponosom pridružila velikoj sportskoj porodici spremnoj da podrži fudbalski klub Borac u pripremama za Pemijer ligu BiH, i obezbjeđivanju sredstva za funkcionisanje poznatog kluba iz Platonove.
Novim sponzorstvom fudbalskog kluba Borac Elnos Grupa je još jednom potvrdila svoju društveno – odgovornu opredijeljenost u pružanju podrške sportskim, duhovnim i kulturnim manifestacijama i događajima.
Direktor Elnosa BL, Branko Torbica je istakao zadovoljstvo zbog stvaranja novog talasa podrške koja se pruža fudbalskom klubu Borac i dodao da će Elnos BL i dalje biti uz banjalučkog premijerligaša.
“Dolaskom nove uprave dobili smo jedan novi Borac. Zaslužujemo premijerligaša, imaju ga mnoge manje sredine, a sada ponovo i Banja Luka. Nadam se da ćemo zajedno ostvariti cilj, a to je obezbediti opstanak, zatim Ligu 6, a onda se boriti za Evropu“, rekao je Torbica.
Banjalučki FK Borac je profesionalni fudbalski klub sa tradicijom dugom preko devedeset godina. U vremenu svog višedecenijskog postojanja Borac je iznjedrio veliki broj sjajnih fudbalera i postao jedna od najneprikosnovenijih sportskih ikona Banje Luke.