Elnos na Danima otvorenih vrata ETF-a

Vijesti | 19 Aprila, 2019

Elnos Grupa se i ove godine sa zadovoljstvom predstavila na manifestaciji Dani otvorenih vrata Elektrotehničkog fakulteta Banjaluka.

Bila je ovo sjajna prilika da u razgovoru sa studentima i profesorima ove visokoškolske ustanove predstavimo rad naše kompanije, razgovaramo o aktuelnim privrednim trendovima u oblasti elektroenergetike, ali i ponudimo poseban program stipendiranja.

U pitanju je program stipendiranja koji podrazumijeva finansijsku podršku pri izradi  diplomskih radova, a namijenjen je studentima završne godine i apsolventima smjera elektroenergetike.

Drago nam je da su studenti pokazali veliko interesovanje za naše aktuelne projekte u okviru kojih oživljavamo složene tehnološke elektroenergetske infrastrukture u regiji i Evropi. Svojim upitima studenti su sa nama podijelili svoju radoznalost i ukazali nam povjerenje, koje je za nas Elnos Grupi jedna od najvažnijih vrijednosti.

Elektrotehnički fakultet u Banjaluci, je jedna od najstarijih i najrespektabilnijih visokoškolskih ustanova u Republici Srpskoj sa tradicijom dugom 57 godina. Ova visokoškolska ustanova je iznjedrila brojne generacija inženjera koji su pomjerali i pomjeraju granice struke na našim, regionalnim i svjetskim tržištima znanja i energije.

Kao društveno-odgovorna kompanija, Elnos Grupa je godinama unazad gradila posebnu vezu sa ovom visokoškolskom ustanovom. Sigurni smo da će dobra saradnja ETF-a Banjaluka i Elnos Grupe i u budućnosti biti snažna.