Garancija kvaliteta – treći zlatni bonitet za Elnos BL

Visoki standardi kvaliteta i stabilnosti finansijskog poslovanja kompanije Elnos BL su treću godinu za redom nagrađeni zlatnim sertifikatom bonitetne izvrsnosti. Ovo prestižno priznanje, koje nam je dodijelila poznata evropska sertifikacijska kuća Bisnode, nas je svrstalo u najuži krug kompanija sa natprosječnom vrijednosti poslovanja u Republici Srpskoj u 2020.
Zlatni bonitet_noseća i jedina

U godini kada je globalna privreda prvobitno doživjela “hladan tuš”, nakon čega su nastupile velike promjene poslovnih pravila koje i dan danas primarno diktira pandemija COVID 19, ostali smo kompanija sa zavidnim nivoom poslovanja.

To je prepoznala i sertfikacijska kuća Bisnode koja je poslovanje Elnos BL, treću godinu za redom, nagradila zlatnim bonitetom izvrsnosti. Ovo prestižno priznanje je Elnos BL još jednom svrstalo u odabranu grupu kompanija koje su potvrdile natprosječnu vrijednost poslovanja, iskazavši tako najvišu ocjenu ekonomskog kvaliteta i izvrsnosti.

Biti dobitnik sertifikata, koji je u finansijskom svijetu jedan od najznačajnijih evropskih sertifikata, je potvrda da poslujemo u skladu sa najvišim profesionalnim standardima.

Njegovim dobijanjem svrstani smo u red pouzdanih, sigurnih i poželjnih partnera, što kao potvrdu našeg kvaliteta na isti način prepoznaju partneri na domaćem i međunarodnom tržištu.

Novi zlatni sertifikat bonitetne izvrsnosti će nam mnogo značiti i na međunarodnom planu, jer smo kompanija koja već dugi niz godina posluje u Švedskoj i Islandu, a zadnjih godina i u Norveškoj, Njemačkoj i Holandiji.

Naša Grupacija će i u budućnosti nastaviti da njeguje najviše poslovne standarde i visokoprofesionalno poslovanje, a novi zlatni Bisnode sertifikat nam je svakako motiv više za nove poslovne iskorake.