Izvrsnost prije svega – Elnos Grupa dio ACES-a

Elnos Grupa je kao nova članica Udruženja inženjera konsultanata Srbije (ACES), imala priliku da predstavi svoj rad na godišnjoj skupštini ACES-a. Tim povodom smo održali prezentaciju koja je izazvala veliku pažnju online prisutnih predstavnika Udruženja.  

Ponosni smo što smo kroz članstvo u ACES-u dio Međunarodnog saveza inženjera konsultanata FIDIC, koji okuplja 103 nacionalna inženjersko-konsultantska udruženja i više od 1,5 miliona stručnjaka iz različitih oblasti.

Kao Grupaciji koja je do sada realizovala veliki broj projekata u Evropi, članstvo u ACES-u nam daje dodatni međunarodni kredibilitet i predstavlja jasnu opredijeljenost razvoja našeg koncerna uz primjenu najviših etičkih i profesionalnih standarda.

“Članstvo Elnos Grupe u ACES-u donosi niz benefita: bržu i efikasniju razmenu znanja i iskustava, lakši pristup informacijama i novim proceduralnim rešenjima međunarodne ugovorne prakse u oblasti izgradnje objekata. S druge strane, ACES je dobio novog respektabilnog člana sa međunarodnom reputacijom, kvalitetnog i pouzdanog partnera”, precizirao je Zoran Kukobat, direktor logistike Elnosa Srbije.

Iako je najveći broj članica na godišnjoj skupštini ACES-a bio dobrim dijelom upoznat sa našim dosadašnjim radom, broj novih realizovanih projekata je izazvao veliko interesovanje.

“Prezentaciju smo bazirali na najznačajnijim, kapitalnim projektima kompanije koji su završeni u prethodnih par godina i onima koji su trenutno u realizaciji. Kako je spisak naših projekata zaista impresivan, prezentacija je imala jako dobar odziv i zabilježili smo niz odličnih reakcija “, dodao je Kukobat.

Članstvo Elnos Grupe u ACES-u našoj kompaniji otvara mogućnost jasnijeg odabira potencijalnih partnera, koji u svom radu promovišu one standarde koji čine Elnos Grupu prepoznatljivom na tržištu. To su, prije svega, izvrsnost u radu, uvođenje novih i potvrđenih trendova, visoka profesionalnost i obučenost kadrova, bezbjednost i zaštita ljudi i ono što uvijek posebno naglašavamo, zaštita i očuvanje životne sredine.

Saradnjom s takvim partnerima i ekspertima iz različitih oblasti naši stručnjaci stiču nova znanja i profesionalne vještine. Istovremeno, kroz dijelenje naših znanja i iskustava, promovišemo kompaniju i podižemo njen ugled na domaćem i međunarodnom tržištu izgradnje kapitalnih elektroenergetskih, infrastrukturnih i industrijskih objekata.