Jedinstvena stručna ekskurzija u Elnosu BL, Banjaluka

Vijesti | 24 Januara, 2014

23/1/2014
Juče smo imali zadovoljstvo da budemo domaćini jedinstvenim učesnicima prvog startup projekta u BiHBIZOO Startup Safari. Učesnici ove stručne ekskurzije su kreativni i preduzetni mladih ljudi, odabrani na osnovu ideja koje imaju stvarnu budućnost ostvarivanja.

Naš cilj je bio da ovim mladim ljudima, zainteresovanim za startupe i preduzetništvo u Bosni i Hercegovini, pružimo priliku da upoznaju našu kompaniju i kroz primjere iz prakse steknu nova znanja o poslovanju.

Opuštena atmosfera, intenziva interakcija, mnoštvo pitanja i ideja, potvrda su pravog izbora kandidata za ovo putovanje.


O putovanju

BIZOO Startup Safari je putovanje namijenjeno mladim ljudima iz svih dijelova Bosne i Hercegovine koji su zainteresovani da pokrenu vlastiti startup biznis ili su ga tek pokrenuli. U šest dana dvanaest odabranih učesnika koji su se prijavili na javni poziv dobili su priliku da putuju u četiri grada u Bosni i Hrecegovini: Brčko, Banjaluku, Sarajevo i Mostar i da upoznaju, razmjene iskustva i dobiju treninge u deset uspješnih kompanija.