Kvalitet je prioritet – uspješno realizovana ISO resertifikacija

Elnos Grupa je uspješno prošla kroz postupak resertifikacije i još jednom potvrdila da posjeduje kvalitet poslovanja usklađen sa međunarodnim ISO standardima. Nova resertifikacija je dokaz posvećenosti menadžmenta i svih zaposlenih u težnji ka kontinuiranom unapređivanju u svim oblastima poslovanja.

Uspješno smo izvršili resertifikaciju sertifikata ISO 9001:2015 (sistem menadžmenta kvalitetom), zatim ISO 14001:2015 (sistem menadžmenta zaštitom životne sredine) i ISO 45001:2018 – nekadašnji OHSAS 18001:2007 (sistem menadžmenta bezbjednošću i zdravljem na radu).

Novom resertifikacijom, koja je ovaj put realizovana u saradnji sa sertifikacijskom kućom DQS, još jednom smo potvrdili da poslovanje Elnos Grupe ispunjava zahtjeve standarda i najboljih svjetskih korporativnih praksi.

Ona je ujedno garant naše opredijeljenosti u njegovanju poslovanja usklađenog sa zahtjevima standarda prepoznatim i podržanim od strane naših partnera, vodećih svjetskih kompanija iz oblasti inženjeringa, konsaltinga, trgovine i proizvodnje elektroenergetske opreme.

Skup sistema upravljanja koje je Elnos Grupa implementirala jedinstven je po kombinaciji, zbog čega kompanija staje rame uz rame sa najpoznatijim evropskim i svjetskim kompanijama iz elektroenergetskog sektora.

Za ostvarenje ove težnje izuzetno su značajni uspostavljeni i primijenjeni međunarodni integrisani sistemi menadžmenta, a pored već pomenutih kompanija posjeduje i ISO 27001:2013 (sistem menadžmenta bezbjednošću informacija – ISMS) i ISO 5001:2018 (sistem menadžmenta energijom – EnMS).

Podsjećamo da je naša inicijalna sertifikacija iz serije ISO 9000 započela 2003. godine.