Kvalitet poslovanja

Obezbjeđenje visokog kvaliteta poslovanja zasnovano je na izuzetnom nivou stručne osposobljenosti naših zaposlenih, na kulturi rada i ponašanja, odgovornosti i stalnoj kontroli, neprekidnom ulaganju u razvoj i poboljšanju tehničke opremljenosti.

Moderan pristup projekt menadžmentu

Elnos Grupa njeguje moderan pristup projekt menadžmentu. Naš cilj je da na svim tržištima na kojima poslujemo izgradimo status kompanije sa izuzetno visokim nivoom inženjerskih znanja, u koja intenzivno investiramo, status kompanije koja ima vrlo striktne procedure u projekt menadžmentu, kao i ekspertne planove tehnologije i metodologije, te procedure kontrole kvaliteta i bezbjednosti. Cilj nam je da zahvaljujući vrhunskoj profesionalnosti budemo sinonim za kompaniju koja svojim partnerima pruža najviši nivo standarda.
Elnos Grupa zbog ovoga ulaže velike napore da kod rukovodećih zaposlenika, prvenstveno u inženjeringu razvije vještine upravljanja projektima. U kompaniji se koriste savremeni procesi upravljanja i QMS-a, zatim najnoviji softverski alati, kao što su Microsoft Project i programi specijalno projektovani za našu djelatnost. Brojne su edukacije u oblasti poslovanja u skladu sa standardnim tipovima ugovora u međunarodnom okviru (kao što su FIDIC i slični).