Novi glas u godini jubileja

direktor_slika1-sajtU ovoj jubilarnoj godini, gledam put koji smo prešli. Stigli smo daleko i postigli mnogo, a svi znamo da možemo dalje i više. Kao Grupa i kao tim. Baš zbog tog velikog i moćnog tima, koji danas broji rekordnih 540 zaposlenih, pokrećemo novi glas u Grupaciji – interni Newsletter. Cilj nam je da obogatimo komunikaciju i jačamo veze unutar Grupe. U vremenu kada je obavezna socijalna distanca dio naše svakodnevnice, to je važnije nego ikad.

Rekao bih da je ovo postavljanje novih – starih vrijednosti. Od samog početka do danas, zalagao sam se za povezivanje tradicionalnih i porodičnih vrijednosti sa našim poslovanjem. Na tim temeljima gradili smo jedinstvenu korporativnu kulturu. U Elnos Grupi je, kao i u porodici, svaki pojedinac bitan i daje svoj poseban doprinos.  Upravo tu dodatnu ljudsku, timsku vrijednost želimo ovim putem podijeliti sa svima unutar Grupacije. Naravno, donosićemo i priče o aktuelnim projektima, dobrim i novim inicijativama u svim oblastima poslovanja. Za početak na srpskom jeziku, a kasnije i na engleskom.

Ponosni na to što smo evropski i domaći, moderni i tradicionalni, ali uvijek i prije svega kompanija sa snažnim osjećajem zajedništva sa svojim zaposlenima. Naša stabilnost, razvoj i uspjeh ne bi bili mogući bez vas. Hvala vam za trud i napor koji ulažete. Radujem se novim poslovima i budućnosti koju nastavljamo graditi zajedno.

 

Uživajte čitajući,

 

Dušan Torbica

Predsjednik Elnos Grupe