Novi zlatni sertifikat-Elnos BL među četiri najbolja preduzeća u RS

Novosti | 25 Oktobra, 2019

Visoki standardi kvaliteta i stabilnosti finansijskog poslovanja kompanije Elnosa BL su drugu godinu za redom nagrađeni zlatnim sertifikatom bonitetne izvrsnosti.

Novi zlatni sertifikat, koji dodjeluje poznata evropska sertifikacijska kuća Bisnode, nas je svrstao među četiri najbolja preduzeća u Republici Srpskoj u 2019. godini. Sve kompanije koje su dio ove male grupe su potvrdile natprosječnu vrijednost poslovanja tri godine za redom iskazavši tako najvišu ocjenu ekonomskog kvaliteta i izvrsnosti.

Manifestacija dodjele sertifikata je upriličena danas u Privrednoj komori RS, a zlatni sertifikat je u ime Elonosa BL preuzela Mirjani Štrbac, menadžer za korporativne komunikacije Elnos Grupe.

Ona je ovom prilikom istakla da je kompanija Elnos BL ponosna što drugu godinu za redom dobija zlatni sertifikat bonitetne izvrsnosti.

“Ovaj sertifikat je u finansijskom svijetu jedan od najznačajnijih evropskih standarda i potvrda da poslujemo u skladu sa najvišim profesionalnim standardima. Pravu vrijednost sertifkata poslovne izvrsnosti najvišeg rejtinga najbolje vidimo u praksi. Njegovim dobijanjem svrstani smo u red pouzdanih, sigurnih i poželjnih partnera, što kao potvrdu našeg kvaliteta na isti način prepoznaju partneri na domaćem i međunarodnom tržištu. Zbog toga, nam je ovo dodatni motiv da nastavimo niz sjajnih poslovnih uspjeha na svim tržištima”, istakla je Štrbac.

Na manifestaciji je ocijenjeno da Bisnode sertifikovane firme imaju ulogu najznačajnijih aktera privrednog razvoja, te istaknuto da trud sertifikovanih kompanija, svih kategorija, treba da služi kao primjer.

Kompanija Elnos BL će i u budućnosti nastaviti da njeguje najviše poslovne standarde i visokoprofesionlano poslovanje koje je i ovaj put od strane kuće Bisnode ocijenjeno najvišom ocjenom bonitetne izvrsnosti.