Otvorena Slavija, Elnos Grupa ponosna karika poduhvata

Vijesti | 16 Novembra, 2017

Pola godine nakon početka radova, kako je ugovorom i bilo predviđeno, u potpunosti je pušten saobraćaj na Trgu Slavija, Bulevaru oslobođenja i u Ruzveltovoj ulici u Beogradu.
Ovim činom rano jutros je ozvaničen kraj velike rekonstrukcije tri poznate saobraćajnice glavnog grada Srbije, koja je imala za cilj da obezbijedi bolji tramvajski protok, uredi saobraćajne trake i kanališe saobraćajne tokove, sa akcentom na stvaranje većeg stepena bezbjednosti i bolje koordinacije u saobraćaju na čitavom potezu.
Elnos Grupa je bila značajna karika u realizaciji ovog kapitalnog projekta uvođenja nove organizacije na saobraćajnim žilama kucavicama metropole.
Bili smo angažovani kao podizvođač radova na rekonstrukciji i izgradnji tramvajske i trolejbuske kontaktne mreže, odnosno obavili kompleksne poslove demontaže i montaže nove kontaktne mreže u okviru ovog projekta.
Nova organizacija saobraćaja, na skveru kojim je prema ranijim procjenama prolazilo 70.000 pješaka i dvostruko više vozila, već tokom prvog dana otvaranja je dobila niz pozitivnih reakacija učesnika saobraćaja, a mi u Elnos Grupi smo ponosni na činjenicu da smo bili dio ovako velikog i zahtjevnog poduhvata.