Poslovni Servisi

 • Održavanje

  Pouzdanost i povjerenje osnovne su vrijednosti u odnosu sa partnerima. Koncept takvih odnosa ogleda se u stalnom razvijanju i poboljšavanju nivoa usluga. Iz tog razloga, za kompletan portfolio inženjeringa obezbjeđujemo i održavanje elektroenergetskih objekata.

  o nama
 • Proizvodnja

  Ovu djelatnosti obuhvataju projektovanje, montažu i ugradnju različitih vrsta ormara relejne zaštite i upravljanja i razvodnih ormara, proizvodnju distributivnih transformatorskih stanica, po licenci “Schneider Electric”-a, proizvodnju univerzalne plastične plombe Uniplom, bravarsku proizvodnju.

  o nama
 • Projektni biro

  Projektni biro je specijalizovani dio inženjeringa za izradu projektne dokumentacije iz oblasti energetike i građevine. Iza tima projektnog biroa stoji provjereno dugogodišnje iskustvo, sa bogatom listom projekata. Naš stručni tim čine ovlašteni inženjeri elektrotehnike, mašinstva i građevine.

  o namareference
 • Sektor za građevinu

  Djelatnost specijalizovanog sektora za građevinu pokriva kompletan spektar građevinskih poslova u oblasti elektroenergetike. Realizovali smo brojne projekte izgradnje i rekonstrukcije, prvenstveno trafostanica i dalekovoda do 400 kV naponskog nivoa.

  o namareference
 •