Predsjednik Uprave Elnos Grupe proglašen za najboljeg privrednika 2017.

Vijesti | 12 Decembra, 2017

Zbog izuzetnih poslovnih rezultata ostvarenih na nivou kompanije predsjednik Uprave Elnos Grupe, Dušan Torbica je sinoć, u okviru manifestacije “Ličnost godine in memoriam Željko Kopanja”, proglašen za najboljeg privrednika 2017. godine.

Prestižnu nagradu, koju su “Nezavisne novine” dodijelile 15. tradicionalni put, je gospodinu Torbici uručila Diana Radić, izvršna direktorica ove novinske kompanije.

Predsjednik Uprave Elnos Grupe se prilikom preuzimanja priznanja zahvalio svim partnerima na ukazanom povjerenju.

„Tokom posljednjih godina naša Grupa je značajno proširila obim djelovanja. Samo u proteklih sedam smo godina na nordijskom tržištu stekli desetine referenci kojima sa zadovoljstvom predstavljamo i Republiku Srpsku i BiH. Iako se svojim djelovanjem sve više širimo na evropska tržišta za nas i dalje posebno zadovoljstvo predstavlja rad na domaćem tržištu gdje učestvujemo u projektima stvaranja energetske budućnosti ove zemlje“, rekao Torbica.

On je istakao da će postignuti rezultati Elnos Grupu dodatno motivisati za postavljanje novih i još većih ciljeva u budućnosti.

Najznačajnije nagrade „Nezavisnih novina“ u okviru ove manifestacije dodijeljene brojnim ličnostima iz sfere javnog života.