Rođendan ETF-a je pravi povod za nagrađivanje najboljih studenata

Novosti | 29 Novembra, 2019

Proslava 57. rođendana Elektrotehničkog fakulteta Banjaluka je i ove godine bila lijep povod za podsjećanje na najsjanije akademske trenutke ove visokoškolske institucije, ali i razlog više da najbolji studenti 2018/2019. godine budu nagrađeni za svoj trud.
Naša kompanija je i ove godine u duhu tradicionalno odlične saradnje sa najstarijim fakultetom Univerziteta u Banjaluci pripredila prigodne poklone za studente koji su ostvarili najbolje rezultate u ovoj godini.
Poklone studentima je uručio Marko Mijić, tehnički direktor kompanije Elnos BL Banjaluka koji je ovom prilikom istakao da je lijepo i dugogodišnje partnerstvo između ETF-a i Elons Grupe nastalo sa željom da pruži podršku otvori što više mogućnosti profesionalnog razvoja za mlade i talentovane stručnjake koji dolaze sa ove visokoškolske ustanove.
Elnos Grupa njeguje prirodnu vezu sa ETF-om, jer inženjeri ovog fakulteta godinama unazad postaju naši kadrovi zahvaljujući čijem predanom radu uspješno gradimo lidersku poziciju u oblasti elektroenergetike. Ovu vezu smo u 2019. nadogradili i kroz naš novi program stipendiranja i studenata odsjeka elektroenergetike ETF-a.
Vjerujemo da će jako dobra saradnja ove ugledne visokoškolske ustanove i Elnos Grupe u godinama pred nama biti još snažnija i sadržajnija.