Sektor prodaje obilježava rođendan novom investicijom

U ovoj godini sektor prodaje roba Elnosa BL Banjaluka obilježava lijep jubilej – 25 godina rada i postojanja. Godinama unazad ovaj sektor bilježi konstantan trend rasta, a u godini svog važnog rođendana su započeli realizaciju velike investicije-izgradnju prodajnog centra u Istočnom Sarajevu.

Izgradnja novog prodajnog centra je naš novi iskorak na veliko tržište, nakon tri godine od početka rada u ovoj regiji.

Novi objekat prodajnog centra će se prostirati na 1000 metara kvadratnih, na prometnoj lokaciji magistralnog puta Sarajevo-Foča u opštini Istočna Ilidža.

“Nova investicija je naš način da u ovoj izazovnoj godini pokažemo svoju spremnost da napravimo iskorak. Sam prodajno-izložbeni dio objekta će se prostirati na 300 metara kvadratnih i biće zaokružena cjelina izgrađena u skladu sa najmodernijim trendovima. Centar nastaje na prometnoj lokaciji i posjedovaće funkcionalne karakteristike koje imaju potencijal za novi i ozbiljan poslovni iskorak u ovoj regiji”, rekao je Darko Sladojević, direktor prodaje roba Elnosa BL Banjaluka.

Uprkos teškoj i izazovnoj godini u sektoru prodaje roba očekuju da će ostvariti rezultat planiran prije perioda pandemije i dodaju da su ponosni na svoje radnike koji su pridržavajući se strogih mjera pokazali maksimalan stepen odgovornosti i profesionalizma.

 

Tržišni lider

Prodaja roba Elnosa BL Banjaluka je lider na polju prodaje i distribucije elektromaterijala na tržištu BiH.  Sa prodajnim centrima u Banjaluci, Doboju, Bijeljini, Prijedoru i Istočnom Sarajevu i snažnom distributivnom mrežom u svim gradovima širom BiH, sektor prodaje drži kurs odličnog poslovanja.

Jedan od pokazatelja ovogodišnjih rezultata je prodaja više od 200.000 komada rasvjetnih tijela, izvora svjetlosti i rasvjete led tehnologije.

Podsjećamo da prodajni asortiman koji broji više od 8.000 artikala čine proizvodi vodećih domaćih, evropskih i svjetskih proizvođača elektroinstalacionog materijala i opreme.