Elnos BL Bosna in Hercegovina

Elnos BL d.o.o. deluje v Bosni in Hercegovini od leta 1996. Z zelo uspešnim poslovanjem, predanostjo in vizijo smo zgradili ime in podobo ene vodilnih elektroenergetskih podjetij, katerega dejavnost je razširjena skoraj v vseh delih države.

Sedež podjetja je v Banja Luki, kjer dejavnost izvajamo na šestih lokacijah: na upravi Skupine, v dveh upravnih stavbah (z veleprodajnim skladiščem), proizvodnji, maloprodajnem centru in mehanični delavnici. Elnos BL ima v lasti 4350m2 zaprtih in 5200 m2 odprtih poslovnih prostorov.

Poleg sistemske prodaje in prodaje preko javnih naročil, se podjetje v Banja Luki ukvarja tudi s prodajo materiala. Od začetka poslovanja do danes smo pri prodaji materiala dosegli fantastične rezultate in reference, ki nas uvrščajo na vodilno pozicijo v BiH. Imamo razvito veleprodajno in maloprodajno mrežo ter eno najbolje založenih veleprodajnih skladišč.

Pomembne rezultate in reference smo dosegli v javnem sektorju, delu z mednarodnimi organizacijami in vladami mnogih evropskih držav, pa tudi v zasebnem sektorju. Kot eden najpomembnejših poslovnih subjektov na področju elektroenergetike v BiH, sodelujemo v številnih ključnih projektih. Nenehen razvoj in krepitev Elnos BL v BiH ter ostalih članic skupine Elnos je eden od najvažnejših strateških ciljev podjetja.