Elnos BL nagrađen za doprinos u oblasti zaštite na radu

Novice | April 28, 2021

Udruženje inženjera zaštite i zdravlja na radu je danas, povodom obilježavanja Svjetskog dana bezbjednosti i zaštite na radu – 28. aprila, nagradilo Elnos BL posebnim priznanjem za afirmaciju ove oblasti.

U okviru simbolične manifestacije organizovane ovim povodom u banjalučkom hotelu „Bosna“ Saša Aćić, direktor Unije udruženja poslodavaca Republike Srpske, uručio je povelju za poseban doprinos i afirmaciju zaštite i zdravlja na radu za 2021. godinu Aleksandru Šukalu, direktoru Elnosa BL.

Šukalo je ovom prilikom istakao da je aktivna primjena mjera bezbjednosti i zaštite zdravlja na radu najvažnija investicija u budućnost kompanije.

„U godini kada privreda i dalje funkcioniše po pravilima koje diktiraju uslovi pandemije priznanje za doprinos i afirmaciju zaštite zdravlja na radu za našu kompaniju ima još veći značaj. Elnos BL će i u budućnosti nastaviti da primjenjuje i njeguje najviše standarde u ovoj oblasti“, rekao je Šukalo.

Priznanje u oblasti bezbjednosti i zaštite zdravlja na radu će našoj kompaniji biti dodatni motiv za unapređenje mjera i postizanje uvijek najviših rezultata u ovoj oblasti.