Elnos BL Skopje – nova moč za prihodnje dosežke

Novice | September 13, 2019

V letu, ko zaznamuje prvo desetletnico dela je naša članica Elnos BL Skopje, napravila pomemben poslovni korak. Svojo ekipo je družba obogatila z izkušnjami in znanjem treh inženirjev in 24 elektromonterjev, s čimer je oblikovan resursni cente, ki je pripravljen za realizacijo novih poslovnih podvigov.
Nov center je dodaten veter v jadra za močnejši tržni položaj, ne le v Severni Makedoniji, temveč tudi na ostalih tržiščih skupine Elnos Group.
S ponosom lahko izpostavimo, da skupina Elnos v tej državi že danes zaseda eno vodilnih pozicij, doseženo z realizacijo projektov, ki izboljšujejo zanesljivost in stabilnost njenega elektroenergetskega sistema.
Med vodilne družbe na tem tržišču so nas uvrstili projekti, kot na primer sodelovanje pri gradnji prvega vetrnega parka v državi Bogdanci, rekonstrukcija daljnovoda 110 kV Skopje 1 – Kumanovo 1 in montaža več kot 450 km OPGV na daljnovodih napetostnega nivoja od 110 kV do 400 kV.
Letošnje poletje nas je spet postavilo v center aktualnega elektroenergetskega dogajanja  na tem tržišču. Naše ekipe so udeležene na projektih gradnje novega 2×110 kV priključnega DV za RTP Neokazi in prestavitvi 400 in 110 kV daljnovodov ob odseku avtoceste Sveti Nikole – Štip – Kostanj.
Rezultati doseženi do sedaj so vzpodbuda, da v prihodnje nadaljujemo izvedbo novih projektov, ki bodo rezultirali z izgradnjo modernejšega, učinkovitejšega in zanesljivejšega elektroenergetskega sistema te države.