Elnos, srečno novo leto!

Novice | January 13, 2020

Za nami je še eno poslovno leto, ki ga odlikujeta niz velikih korakov in odličnih poslovnih rezultatov. Vstop v novo leto 2020 je bil pravi trenutek da se zaposleni skupine Elnos Group iz: BiH, Srbije, Slovenije, Makedonije Črne gore, Švedske, Nemčije in Islandije zberejo v sijajnem ambientu nove restavracije »Stara Ada« in skupaj proslavijo dober rezultat preteklega in prihod novega leta.
Korporativno praznovanje novega leta je bila priložnost, da se spomnimo najpomembnejših lanskih podvigov a tudi pravi čas da nagradimo naše najbolj zveste dolgoletne sodelavce za njihovo prizadevnost in trud.
Predsednik uprave skupine Elnos Group Dušan Torbica je izkoristil priložnost in čestital vsem jubilantom hkrati pa vsem zaposlenim zaželi lep vstop v leto, ko podjetje praznuje pomembnejše jubileje: 75 let tradicije skupine Elnos Group, desetletnico od začetka delovanja v Makedoniji in pet let od začetka dela na Islandiji.
Ponosni smo na dejstvo, da ima naše osebje v začetku leta 2020 več kot 500 zaposlenih. V novo leto vstopamo pripravljeni, pridni, veseli in navdihnjeni za uresničevanje novih projektov vrednih spomina.