ENS Slovenija

Elektro novi sistemi d.o.o. Ljubljana je največja članica skupine Elnos Group na območju EU. Družba je bila ustanovljena februarja leta 2017 s ciljem da na slovenskem in evropskem trgu ponudi kakovostno storitev na področju gradnje in rekonstrukcije električnega omrežja vseh napetostnih nivojev.
Z veliko znanja, izkušenj in pozitivne energije, Elektro novi sistemi realizira projekte visokonapetostnih daljnovodov, transformatorskih postaj in tudi srednje napetostnega omrežja. Del ekipe podjetja je skupina izkušenih certificiranih monterjev za dela na 110 kV kablovodih, kar je nova storitev v naboru, ki ga skupina Elnos Group ponuja svojim partnerjem širom po Evropi. Elektro novi sistemi d.o.o. te storitve nudi predvsem partnerjem na slovenskem trgu.
V kratkem obdobju, je podjetje postalo zaželen partner za izvedbo del na elektroenergetskih objektih širom Slovenije in na področju EU. Za uspeh je zaslužna kompaktna in izkušena ekipa z bogatimi izkušnjami in referencami, ki jo sestavljajo elektrikarji, elektro tehniki in inženirji. Visoka motiviranost in strokovnost naše ekipe iz Ljubljane se potrjuje od prvega projekta naprej na vsakem novem objektu.
Na matičnem slovenskem trgu je že izvedenih več deset projektov, z ostalimi delavci so sodelovali na projektih skupine na Islandiji, v Črni Gori in na Norveškem. Posebno je pomembno, da so s kvaliteto dela Elektro novi sistemi zadovoljni naročniki. V njihovo zadovoljstvo bomo vlagali maksimalne napore tudi v prihodnje.
V tekočem letu 2018, Elektro novi sistemi d.o.o. glede na dosedanje rezultate načrtuje nova vlaganja, predvsem v kadre in opremo, ki bodo garancija za rast kakovosti in konkurenčnosti na slovenskem tržišču.