Nagradili smo najboljše študente ETF Banja Luka

Novice | November 29, 2019

Proslava 57. rojstnega dne Elektrotehnične fakultete Banja Luka je bila tudi letos lepa priložnost, da spomnimo na najsijajnejše akademske trenutke te visokošolske ustanove, a tudi razlog za nagraditev najboljših študentov generacije 2018/2019 za njihov trud.
Naše podjetje je tudi letos, v duhu tradicionalno odličnega sodelovanja z najstarejšo fakulteto Univerze v Banja Luki, pripravilo priložnostna darila za študente, ki so v tem letu dosegli najboljše rezultate.
Darila je študentom podelil Marko Mijić, tehnični direktor Elnos BL Banja Luka, ki je ob tej priložnosti poudaril, da je lepo in dolgoletno partnerstvo med ETF in skupino Elnos Group nastalo z željo podpreti in odpreti čim več možnosti profesionalnega razvoja mladih in nadarjenih strokovnjakov, ki prihajajo s te visokošolske ustanove.
Skupina Elnos Group neguje naravno povezavo z ETF, saj inženirji te fakultete že vrsto let postajajo naši kadri. Zahvaljujoč njihovemu predanemu delu uspešno gradimo vodilno mesto na področju elektroenergetike. Povezavo smo leta 2019 nadgradili še z novim programom štipendiranja študentov smeri elektroenergetika na ETF.
Verjamemo, da bo zelo dobro sodelovanje med tem uglednim visokošolskim zavodom in skupino Elnos Group v prihodnjih letih še močnejše in vsebinsko bogato.