Nov zlati certifikat – Elnos BL med štirimi najboljšimi podjetji v RS

Novice | October 25, 2019

Visoki standardi kakovosti ter stabilnosti finančnega poslovanja družbe Elnos BL so že drugo leto zapored nagrajeni z zlatim certifikatom bonitete odličnosti.
Nov zlati certifikat, ki ga podeljuje znana certifikacijska hiša Bisnode, nas je uvrstil med štiri najboljša podjetja v Republiki Srbski v letu 2019. Vse družbe, ki so del te majhne skupine so potrdile nadpovprečno vrednost poslovanja v treh zaporednih letih in tako pridobile najvišjo oceno ekonomske kakovosti in iodličnosti.
Manifestacija podelitve certifikatov je potekala danes v Gospodarski zbornici RS, zlati certifikat pa je v imenu Elnos BL prevzela Mirjana Štrbac, manager za korporativne komunikacije v skupini Elnos Group.
Ob tej priložnosti je poudarila, da je družba Elnos BL ponosna, da že drugo leto zapored prejema zlati certifikat bonitetne odličnosti.
»Ta certifikat je v finančnem svetu eden najpomembnejših evropskih standardov in potrditev, da poslujemo skladno z najvišjimi strokovnimi standardi. Pravo vrednost certifikata poslovne izvrstnosti najvišjega ranga najbolje vidimo v praksi. S prejemom certifikata smo uvrščeni v skupino zanesljivih in zaželenih partnerjev, kar prepoznavajo kot potrditev naše kakovosti, partnerji na domačem in tujem tržišču. Zato je to dodatna motivacija za nadaljevanje sijajnih poslovnih uspehov na vseh tržiščih«, je poudarila Štrbčeva.
Na manifestaciji so ocenili, da imajo podjetja certificirana s strani hiše Bisnode, vlogo najpomembnejših akterjev gospodarskega razvoja. Poudarili so, da morajo prizadevanja certificiranih družb v vseh kategorijah služiti kot vzgled.
Družba Elnos BL bo tudi v prihodnje nadaljevala z negovanjem najvišjih poslovnih standardov in visoko strokovnim delovanjem, ki je tudi tokrat prejelo najvišjo oceno bonitetne odličnosti hiše Bisnode