Infrastruktura

Ustvarjamo nove vrednosti

Infrastrukturni inženiring z izvedbo kompleksnih projektov, ki na varen, učinkovit in trajnosten način prispevajo k dobrobiti družbe, ustvarja nove vrednostiza vsakdanje življenje. Izkušena ekipa naših strokovnjakov za gradnjo, obnovo, rekonstrukcijo in vzdrževanje elektroenergetskih (EE) sistemov za različna omrežja, ima za sabo izvrsten nabor referenc, ki obsegajo: avtoceste, železnice, predore, telekomunikacije, področje industrije ter proizvodnje, električna omrežja in podobno. Gre za širok obseg del s področja elektroenergetike, od katerih izpostavljamo gradnjo, rekonstrukcijo in vzdrževanje srednje napetostnih transformatorskih postaj in daljnovodov, nizkonapetostnega omrežja, javne razsvetljave, kot tudi celovita elektro instalacijska dela za omenjene strukture in sisteme ter nadzor nad centri za vodenje prometa.
Ta del inženiringa je specializiran tudi za dela na področju industrije in instalacij, od projektiranja ter integracije sistemov za avtomatizacijo in vodenja procesov do izvedbe električnih instalacij na objektih za različne namene. Govor je zapletenih in zahtevnih projektih na katerih uporabljamo celovit pristop »po meri kupca« od tehničnega svetovanja, izdelave projektov ter različnih tehničnih in komercialnih rešitev, do izvedbe inštalacij, spuščanja naprav v pogon in njihovega vzdrževanja. Naše rešitve na področju industrije in tehnologije so fleksibilne in obsegajo: projektiranje in integracijo sistemov v rafinerijah, proizvodnji hrane, toplarnah na bio maso, tovarnah za predelavo sladkorja ter drugih industrijskih objektih. Na področju električnih inštalacij so zastopane različne vrste objektov: stanovanjski, poslovno stanovanjski, veliki tržni centri, proizvodne in športne hale, hoteli, banke, telekomunikacijski centri in podobno.
Zahvaljujoč strokovnosti, visoki kakovosti naših storitev in človeških virov, smo preverjen in željen izvajalec del za javna podjetja, zasebne družbe in investitorje.