Srce ovog 8. marta smo poklonili Sigurnoj kući

Drage koleginice i kolege,

Bila je ovo „godina distance“ u kojoj smo morali po strani da ostavimo i tradicionalna osmomartovska putovanja ženskog dijela kompanije. Ove godine 8. mart u Elnos Grupi nosi pečat podrške i solidarnosti.

Sa ciljem podrške projektima posvećenim pružanju pomoći ženama i djeci žrtvama nasilja, a u skladu sa društveno odgovornim vrijednostima koje njegujemo, naša kompanija je odlučila da pomogne rad Sigurne kuće u Banjaluci.

Ovom prilikom se zahvaljujemo srdačnim ženama iz ove organizacije, na njihovom predanom radu i istrajnosti u dugogodišnjoj misiji da naše društvo učine boljim mjestom koje garantuje jednaka prava i sigurnost za sve.

U nadi da se pandemija u ovoj godini približava kraju i da budućnost donosi ljepše dane, svim ženama zaposlenim u Elnos Grupi želimo sretan 8. mart! Budite nam zdrave, vesele, sjajne i uvijek lijepo inspirisane. 🙂

Ovdje postavljamo malu foto galeriju koja podsjeća na lijepe i zabavne trenutke koje smo doživjele prije početka pandemije na našim putovanjima, a kojima se sada još više unaprijed radujemo.