Sretna nam Elnos nova godina!

Novosti | 13 Januara, 2020

Iza nas je još jedna poslovna godina koju je obilježio niz velikih iskoraka i odličnih poslovnih rezultata. Ulazak u novu 2020. je bio pravi trenutak da se zaposleni kompanije Elnos Group iz: BiH, Srbije, Slovenije, Makedonije, Crne Gore, Švedske, Njemačke i Islanda, okupe i u sjajnoj atmosferi novog restorana „Stara Ada“ zajedno proslave dobar ishod prethodne i dolazak nove godine.
Korporativna proslava nove godine je bila prilika da se podsjetimo najznačajnijih prošlogodišnjih poduhvata, ali i pravo vrijeme da nagradimo naše najvjernije dugogodišnje radnike za njihovo zalaganje i trud.
Predsjednik Uprave Elnos Grupe, Dušan Torbica je istakao priliku da čestita svim „jubilarcima“, ali i da svim zaposlenim poželi lijep ulazak u godinu u kojoj kompanija obilježava više značajnih jubileja -75. godina tradicije Elnos Grupe, deceniju od početka rada u Makedoniji i pet godina od početka rada na Islandu.
Ponosni smo na činjenicu da naš kolektiv na početku 2020. godine broji više od 500 zaposlenih. U novu godinu ulazimo orni, vrijedni, veseli i insprisani da realizujemo nove projekte za pamćenje.