Industrija i instalacije

Savremeni trendovi za bolji standard

Inženjering za industriju i instalacije specijalizovan je za projektovanje i integraciju sistema automatizacije i procesnog upravljanja i izvođenje elektroinstalacija na objektima
različitih namjena. Riječ je o kompleksnim i zahtjevnim projektima na koje primjenjujemo cjelovit pristup ‘po mjeri kupca’, od tehničko-konsultantske pomoći, izrade projekata i različitih tehničkih i komercijalnih rješenja, do izvođenja instalacija, puštanja u rad postrojenja i održavanja.

Industrija i tehnologija se neprestano mijenjaju donoseći nove zahtjeve i izazove. Zbog toga su i naša rješenja u ovoj oblasti fleksibilna, a obuhvataju: projektovanje i integraciju sistema u rafinerijama, industriji hrane, toplanama na bio i životinjsku masu, šećeranama i drugim industrijskim objektima. Nudimo rješenja koja će poboljšati energetsku efikasnost i efikasnost u korištenju resursa, imajući uvijek u vidu zaštitu životne sredine.

U oblasti elektroinstalacija zastupljeni su različiti tipovi objekata: rezidencijalni i poslovno-stambeni, veliki tržni centri, proizvodne i sportske hale, hoteli, banke, telekomunikacioni centri i sl. Imamo bogatu refrentnu listu i veliko iskustvo kojim je obuhvaćen kompletan spektar instalacija jake i slabe struje.