Uspješan promotivni nastup Elnosa BL Beograd na Sajmu energetike

Vijesti | 17 Oktobra, 2014

Naša kompanija Elnos BL Beograd nastavlja svoju tradiciju, pa je i ove godine bila dio Međunarodnog sajma energetike, koji se održao po deseti put u Beogradu. Sajam je trajao od 13. do 16. oktobra, paralelno sa Sajmom zaštite životne sredine, pod sloganom ‘Zelena energija za budućnost’.

Na kraju ove manifestacije, dodijeljene su zahvalnice i diplome u nekoliko kategorija. Elnosu BL Beograd dodijeljena je zahvalnica za promotivni nastup ‘Energetika’. Pojedinim učesnicima dodijeljene su zahvalnice za pokroviteljstvo, za dugogodišnju saradnju i uspješan promotivni nastup ‘Ekologija’ i diplome za grupni nastup.

Ova manifestacija, koja je nedavno primljena u Uniju međunarodnih sajmova (UFI), koncepcijski je obuhvatala obnovljive i neobnovljive izvore energije i energetsku efikasnost. Osnovne teme kojima su se učesnici bavili bile su razvoj energetskog potencijala Srbije, planovi za ulaganja stranih investitora i zaštita životne sredine.

Na sajmu je učestvovalo oko 150 izlagača, od čega je četvrtina inostranih učesnika iz 15 zemalja.
Međunarodni sajam energetike i zaštite životne sredine održan je pod pokroviteljstvom ministarstava rudarstva i energetike i poljoprivrede i zaštite životne sredine Srbije u saradnji sa Privrednom komorom Srbije.

Više fotografija pogledajte na našem Flickr profilu