Volimo LinkedIn – šeruj, lajkuj, pridruži se!

Poštovane kolege, među vama je mnogo onih koji su aktivni na LinkedIn mreži i oni sve više mogu da  primijete da način našeg rada prezentovan kroz korporativne objave izaziva sve veće interesovanje korisnika na najpopularnijoj B2B mreži.

Naša želja je da i dalje na što zanimljiviji i ljepši način nastavimo da kreiramo objave koje prikazuju našu efikasnost, profesionalizam, kompanijsku kulturu i spremnost za nove izazove. 🙂

Ipak, ovdje nam je potrebna vaša pomoć.

U namjeri da budemo još vidljiviji i atraktivniji, želimo da zamolimo sve vas koji ste aktivni na ovoj mreži  da kada god smatrate prigodnim nastavite šerovati i lajkovati korporativne objave, ali i da nam šaljete fotografije radne atmosfere, timskog duha, interesantnih radnih momenata, koje ćemo mi rado objaviti.

Sugerišemo i vama, dragim kolegama, koji još uvijek nemate LinkedIn profil da ga otvorite i postanete dio popularne poslovne online zajednice u okviru koje možete na najbolji način podijeliti svoje vještine i iskustva i povezati se sa biznis zajednicom širom svijeta.

I za kraj, da dobre fotografije govore hiljadu riječi, potvrđeno je i na primjeru jedne od naših posljednjih objava koja bilježi više od 14.000 pregleda. 🙂