Zaposleni kompanije Elnos Group proslavili ulazak u novu godinu

Vijesti | 13 Januara, 2019

Kraj godine je vrijeme kada dobre rezultate treba proslaviti, a zaposleni kompanije Elnos Group su ulazak u novu poslovnu 2019. godinu dočekali u svečanoj atmosferi novog restorana „Stara Ada“ u Banjaluci.
Predsjednik Uprave Elnos Grupe, Dušan Torbica je ovom pilikom istakao da je ponosan na rezultate kompanije kojih bez vrijednih radnika ne bi bilo i iskoristio priliku da svim zaposlenima poželi sve najljepše u godini koja je na samom početku.
Proslava korporativne nove godine je ujedno bila prilika da se podsjetimo najzančajnijih prošlogodišnjih poduhvata, nagradimo vjerne dugogodišnje radnike, ali i da se u atmosferi zabave spremimo za nove podvige.
Uz prisutvo velikog broja zaposlenih iz Srbije, Republike Srpske, Crne Gore, Slovenije i Švedske i u tradicionalno dobrom duhu odličnog raspoloženja još jednom smo pokazali da smo kolektiv vedrog duha.
Vjerujemo da ćemo i u godinama koje predstoje imati nove razloga za slavlje i da ćemo se, kao i do sada, uspješno nositi sa poslovnim izazovima.