Elnos BL među tri najbolje velike kompanije u RS

Novosti | 20 Maja, 2021

Zahvaljujući nizu uspješnih iskoraka u poslovanju ostvarenih u najizazovnijoj poslovnoj godini do sada Privredna komora Republike Srpske je Elnos BL proglasila za jednu od tri najbolje kompanije u kategoriji velikih privrednih društava za 2020. godinu.

„Ovo prestižno priznanje je velika pohvala za našu predanost i zalaganje u nikad kompleksnijoj godini za poslovanje do sada. Priznanje je još jedan dokaz da smo kompanija koja je na čvrstim temeljima izgradila snažnu lidersku poziciju u oblasti elektroenergetike. Zahvaljujem se Privrednoj komori RS koja je prepoznala značaj poslovnih rezultata koje smo ostvarili“, rekao je ovim povodom Aleksandar Šukalo, direktor Elnosa Banjaluka.

Novo priznanje je potvrda zalaganja i istrajnosti u radu svih zaposlenih u Elnosu BL, kao i na nivou cijele Grupe, koji su pokazali da se uz poštovanje visokih profesionalnih standarda i moderan pristup uvijek mogu napraviti odlični rezultati.

Mi u Elnos Grupi smo ponosni na ovo prestižno priznanje koje nas dodatno motiviše da na domaćem i evropskom tržištu nastavimo graditi modernu energetsku budućnost.

Zbog pandemije virusa korona i epidemioloških mjera, manifestacija Izbor najuspješnijih u privredi Republike Srpske za 2020. godinu po prvi put nije organizovana u Banskom dvoru, već je realizovana u formi emisije, koja je sinoć emitovana na programu RTRS-a.