Elnos BL nagrađen za društveno odgovorno poslovanje  

Novosti | 31 Marta, 2022

Predanost i angažman Elnosa BL na polju društvene odgovornosti i održivog poslovanja ove godine su nagrađeni posebnim priznanjem Privredne komore RS.

Prestižno priznanje za doprinos razvoju korporativne društvene odgovornosti je sinoć u banjalučkom Banskom dvoru, u okviru manifestacije Izbor najuspješnijih u privredi Republike Srpske za 2021. godinu, uručeno Aleksandru Šukalu, direktoru Elnosa Banjaluka.

Godinama unazad Elnos Banjaluka njeguje najviši stepen standarda etičkog korporativnog ponašanja kroz mnoštvo projekata usmjerenih ka stvaranju energetski održive budućnosti, ali i kroz posvećenost zdravlju i obrazovanju zaposlenih.

„Naša kompanija je živeći zajedno sa lokalnim zajednicama u kojima posluje, do sada realizovala stotine projekata koji su osigurali bolji kvalitet života u njima. Biti odgovoran prema kolegama, partnerima, okolini i društvenoj zajednici je jedna od naših najvažnijih misija. Ponosni smo na ovo priznanje, ali i na sve aktivnosti i rezultate koji su doveli do toga da ono završi upravo u našim rukama“, rekao je Šukalo ovim povodom.

Za Elnos Banjaluka, ali i cijelu Grupaciju, nagrada za doprinos razvoju korporativne društvene odgovornosti je velika podrška i dodatna motivacija za buduće aktivnosti kroz koje planiramo kreirati ljepšu, zdraviju i odgovorniju budućnost.