Elnos Grupa uz „crveno-plave“

Vijesti | 19 Avgusta, 2019

Elnos Grupa se sa ponosom pridružila velikoj sportskoj porodici koja je podržala fudbalski klub „Borac“ u sezoni njegovog povratka u Pemijer ligu BiH.
Ozvaničenjem sponzorstva Elnos Grupa je još jednom potvrdila svoju društveno  odgovornu opredijeljenost i namjeru da nastavi biti podrška velikanu iz Platonove.
“Elnos Grupa je i ranije stajala uz FK ‘Borac'što nastavljamo činiti i u ovoj veoma značajnoj sezoni. Ovo je sezona povratka kluba u Premijer ligu BiH i sezona velikih ambicija koje će, nadamo se, Borac dovesti do plasmana u Evropu. Mi kao kompanija koja voli i njeguje sportski duh znamo koliko je važno podržati fudbalski klub poput ‘Borca’. Cijeloj ekipi, fudbalerima i stručnom štabu, želim puno sportske sreće i mnogo dobrih rezultata u nastavku sezone”, rekao je Branko Torbica, direktor Elnosa BL ovom prilikom.
FK „Borac“ je profesionalni fudbalski klub sa tradicijom dugom devedeset godina. U vremenu iza sebe „Borac“ je iznjedrio veliki broj sjajnih fudbalera i postao sportski klub koji je ponos Banjalučana.