Izvrstan među najboljima – platinasti bonitet za Elnos BL

Novosti | 4 Avgusta, 2021

Visoki standardi kvaliteta i stabilnosti finansijskog poslovanja kompanije Elnos BL ove godine su nagrađeni platinastim sertifikatom bonitetne izvrsnosti.

Prestižno priznanje najvišeg ranga, koje dodjeljuje poznata evropska sertifikacijska kuća Bisnode, je našu kompaniju svrstalo u kategoriju 2,5 odsto najuspješnijih privrednih društava u BiH.

„Biti dobitnik platinastog sertifikata, koji je u finansijskom svijetu jedan od najznačajnijih evropskih sertifikata, je najviša potvrda kontinuiteta vrijednosti našeg poslovanja. Ovaj sertifikat je poslovanje naše kompanije pozicionirao u kategoriju izvrsnih među najboljima što je laskava titula koja nam u budućnosti donosi novu odgovornost i obavezu”, rekao je Bratislav Blagojević, član Uprave za finansije i kontroling Elnos Grupe.

Platinastu bonitetnu izvrsnost zaslužuju isključivo kompanije koje ostvaruju najveću zlatnu bonitetnu izvrsnost tri godine zaredom. Ovaj sertifikat je najviša ocjena vrijednosti poslovanja, ekonomskog kvaliteta i izvrsnosti kompanije.

Naša Grupacija će i u budućnosti nastaviti da njeguje najviše poslovne standarde i visokoprofesionalno poslovanje, a platinasti Bisnode sertifikat nam je svakako motiv više za nove poslovne uspjehe.