Otvoren prodajni centar Elnosa BL u Istočnom Sarajevu

Novosti | 15 Jula, 2021

Dobro poslovanje je najljepše krunisati novom investicijom i upravo zato smo ponosni što smo kupcima otvorili vrata našeg modernog poslovnog centra u Istočnom Sarajevu.

Naš novi objekat se nalazi na magistralnom putu Sarajevo-Foča u opštini Istočna Ilidža.  Prodajni centar se prostire na oko 1000 metara kvadratnih i posjeduje asortiman koji broji više hiljada proizvoda vodećih domaćih i svjetskih proizvođača.

Izgradnju prodajnog centra Istočno Sarajevo smo počeli prošle godine čime je simbolično i praktično obilježen jubilej 25 godina rada kompanije u oblasti prodaje.

Poslovni centar u Istočnom Sarajevu je projektovan u skladu sa savremenim trendovima, nalazi se na prometnoj lokaciji i lako je dostupan kupcima, zbog čega ima bitan tržišni potencijal u ovoj regiji.

Asortiman Centra posjeduje izuzetno bogatu ponudu proizvoda vodećih domaćih i svjetskih proizvođača. U ponudi se izdvajaju: kablovi i kablovski pribor, elektroinstalacioni materijali, razvodni ormari i table, metalne kanalice, sklopna i relejna tehnika, LED rasvjeta i izvori svjetlosti, klasična i modularna galanterija, gromobranska oprema, ventilacioni sistemi, interfonski sistemi, alati i pribor.

Ulaganje u izgradnju novog prodajnog centra u doba virusa korona pokazatelj je spremnosti naše kompanije da odgovori na sve izazove i napravi ozbiljan poslovni poduhvat i u kriznim vremenima.

Sa centrima u Banjaluci, Doboju, Bijeljini, Prijedoru i Istočnom Sarajevu i distributivnom mrežom, Sektor prodaje roba Elnosa BL je jedan od lidera u prodaji elektromaterijala na tržištu BiH.