Priznanje za internacionalizaciju privrede RS

Vijesti | 30 Marta, 2019

Elnos Grupa je zahvaljujući nizu uspješnih iskoraka u poslovanju na stranim tržištima u 2018. godini, prema ocjeni Privredne komore RS, zaslužila posebno priznanje za internacionalizaciju privrednih subjekata iz Republike Srpske.
Nagrada, koja je potvrda našeg uspješnog angažmana u oblasti internacionalnog poslovanja, je uručena Branku Torbici, generalnom direktoru Elnos BL, u okviru tradicionalne manifestacije Izbora najuspješnijih u privredi Republike Srpske, održanoj sinoć u banjalučkom Banskom dvoru.
“Priznanje koje smo dobili je potvrda važnosti rada svih zaposlenih u Elnos Grupi koji su pokazali da se uz profesionaln rad i moderan pristup mogu napraviti podvizi u elektroenergetskim sistemima van naše zemlje. Zahvaljujem se Privrednoj komori RS koja se potrudila da prepozna značaj poslovnih rezultata koje smo ostvarili”, rekao je Torbica povodom uručenja posebnog priznanja Privredne komore RS.
Mi u Elnos Grupi smo ponosni činjenicu što smo godinama unazad postali kompanija koja je uspješno izgradila snažnu lidersku poziciju u oblasti elektroenergetike. Vjerujemo da su pred nama brojni novi projektni izazovi i uspjesi, kako na domaćem tako i na stranim tržištima.