Prva generacija Elnosovih stipendista

Vijesti | 5 Septembra, 2019

Elnos Grupa godinama unazad gradi posebnu vezu sa Elektrotehničkom fakultetom u Banjaluci, a danas je prijateljski odnos naše kompanije i ove visokoškolske ustanove dostigao novi nivo.
Pet studenata, odsjeka elektroenergetike banjalučkog ETF-a, su postali prvi Elnosovi stipendisti.
Ugovore o stipendiranju studentima su uručili Dušan Mijatović, član Uprave za tehničke poslove Elnos Grupe i Marko Mijić, zamjenik izvršnog direktora za inženjering BL Banjaluka. Oni su ovom prilikom buduće inženjere upoznali sa radom naše kompanije poželivši im da nakon studuranja, dobiju i realizuju svoje ambicije i profesionalne prilike.
Jedan od naših stipendista je i Nikola Subotić, student završne godine banjalučkog ETF-a. On je sa nama ovom prilikom podijelio svoje utiske i želje.
„Podrška i posjeta poput ove je za nas zaista značajna jer smo sada pri kraju studija i čeka nas pravi posao. Planiram da ostanem ovdje, da radim i magistriram, a volio bih da mi posao u što većoj mjeri bude usmjeren na sisteme i distribuciju električne energije, jer te oblasti veoma favorizujem“, rekao je Subotić.
Elnos Grupa će, kao društveno odgovorna kompanija, i u budućnosti nastaviti da njeguje i unapređuje dosadašnju privredno-naučnu saradnju sa Elektrotehničkim fakultetom Banjaluka.