Elnos Grupa uz FK Borac u novoj sezoni

Novosti | 14 Avgusta, 2020

Elnos Grupa je i ove sezone ostaje vjeran član sportske porodice spremne da podrži fudbalski klub Borac Banjaluka. Potpisujući novi sponzorski ugovor još jednom smo pokazali da podrška sportskim klubovima zauzima posebno mjesto na ljestvici naših društveno odgovornih aktivnosti.

Elnos BL_FK Borac

Elnos Grupa je i u novoj sezoni nastavila uspješnu saradnju sa fudbalskim klubom Borac Banja Luka.

Predsjednik FK Borac Banja Luka, Stojan Malbašić i direktor Elnosa BL, Aleksandar Šukalo danas su ozvaničili potpisivanje sponzorskog ugovora kojim je naša kompanija nastavila svoju dugogodišnju podršku najtrofejnijem fudbalskom klubu iz Republike Srpske.

“Elnos Grupa je i ranije stajala uz FK Borac što nastavljamo činiti i u ovoj godini velikih izazova za sve nas. Jedno je sigurno, FK Borac je sportska žila kucavica grada i bez njega Banjaluka sigurno ne bi bila istinski grad sporta”, rekao je Šukalo.

On je istakao da Elnos Grupa kao društveno odgovorna kompanija njeguje sportski duh i posebnu podršku pruža uspješnim sportskim klubovima, te cijeloj ekipi fudbalerima i trenerima, poželio puno sportske sreće i mnogo dobrih rezultata u nastavku sezone.

Zadovoljstvo nastavkom uspješne saradnje izrazio je i predsjednik FK Borac, Stojan Malbašić.

“Hvala Elnos Grupi na do sada uspješnoj saradnji. Mi smo pokazali da smo dobar partner i produžetak ovog ugovora nije slučajan. Želim ovoj kompaniji puno uspjeha, a nadam se da će uz njih i Borac biti jači“, rekao je Malbašić.

Svjesni važnosti koju bavljenje sportom sa sobom nosi naša kompanija je uvijek bila podrška sportskim klubovima. Godinama unazad smo podržali veliki broj sportskih klubova širokog spektra u regiji i van nje, što će biti dio naše društveno odgovorne misije i u budućnosti.